Tijdschema  4e divisie
Heren Zuid

Melden bij aanmeldbureau vanaf 10:30 uur
Captainsbriefing: 11.30 uur.  De locatie voor de briefing is tussen de bikecheck-in en 4e divisie wisselzone
Start wedstrijd : 12.30 uur

Let op: na de wedstijd is de wisselzone pas open als alle dames Eredivisie gestart zijn met lopen

Aanmeldbureau
Het aanmelden en controle van de inschrijving vindt plaats bij het Loopcentrum Rijnland op de Rietschans 72.

Team tenten en Teamcaptain
Er is zeer beperkt ruimte voor teamtenten van de 4e divisie. De teams krijgen kort voor de wedstrijd bericht als er ruimte is om jullie tenten aan te melden. Beschikbare plekken worden op volgorde van aanmelding toegewezen. Als er reeds een teamtent is aangemeld namens het Eredivisieteam van dezelfde vereniging/club waartoe het 4e divisieteam behoort, kan het 4e divisieteam geen tent meer aanmelden.
Omdat de teamtenten zich in het afgesloten gebied van de wisselzone bevinden krijgt ieder team 2 polsbandjes voor Teamcaptains/begeleiders. Hiermee heeft men toegang tot het afgesloten gedeelte rondom de wisselzone waar de teamtenten staan en de Captainsbriefing zal plaatsvinden

Wedstrijdzone
Voor de indeling van de wisselzones en de routes, klik hier.

De wedstrijd
Voor het parkoers klik: hier
De penalty box is te vinden op het fiets parkoers aan het eind van de eerste ronde (en dus ook de tweede ronde) op de provinciale weg. En aan het begin van iedere loopronde (Zie kaartjes fietsparkoers en Wisselzone)

Prijsuitreiking
We streven er naar om de prijsuitreiking te doen na de laatste finisher (ongeveer om 14:15uur). Afhankelijk van het vaststellen van de uitslag door de jury.