Gastenboek

Het gastenboek van de Triathlon Leiderdorp. Laat hier al je opmerkingen, vragen en ervaringen achter.

42 Reacties op “Gastenboek”

 1. Frank Vulker

  Door de ogen van lidg Leiden atletiek (f.vulker) deelnemend aan Triathlon Leiderdorp Sprintafstand 2014: Begin augustus, het water van de Zijl is lekker warm, Dolf Kern (doet minstens al tien edities op rij mee!) haalt zijn racefiets uit de schuur en Teun de Reede staat weer met een gesmeerde keel het publiek te woord. Kortom; een paar ingredienten voor weer zo’n heerlijke Sprinttriathlon! Nieuw parkoers met de Baanderij als uitvalsbasis. Paar zaken voor de nabespreking: fietsen stonden net iets te krap op elkaar. Start en finish onduidelijk door een woud aan opblaaszuilen. Nu dan de wedstrijd. In schoolslag achter alle andere badmutsen aan. Als 92e op de kant gehesen en dan de fiets op richting Roelofarendsveen. Lekker asfalt, recht toe recht aan. Dolf alvast de overwinning toegeroepen halverwege. Jammergenoeg bleek mijn ossekop te klein voor het 31.8mm stuur (moet je ook maar weten bij aankoop?) om al liggende te kunnen doorknallen op de weg terug. De wissel naar lopen ging vrij soepel, voor zover dat natuurlijk kan bij dergelijk verzuren. Gelletje bracht uitkomst, evenals de euforie die inhalen met zich meebrengt. Heerlijk, anderen oprapen tot het einde aan toe. Uiteindelijk nog 39e geworden binnen het veld. Blijft leuk die Sprinttriatlon!

  Beantwoorden
 2. Jan Vermond

  Bedankt voor de organisatie! Was goed geregeld.

  Tip voor volgend jaar: Bananen en cola op het loopcircuit voor de midden afstand. Hoewel het misschien wat lastig te realiseren is voor alleen de midden afstand.

  Ik heb een aantal fotografen langs het parkoers gezien. Enig idee of die foto’s ergens gepubliceerd worden?

  Beantwoorden
 3. Maarten van Rijn

  Wat een goed georganiseerde wedstrijd!! Dit was mijn eerste triathlon en heb goed gepresteerd. Dank voor alle goede zorgen om er een mooi evenenmt van te maken.

  Beantwoorden
 4. Luc

  Hartelijk dank voor de goede organisatie. Mijn rentree in de triathlon sport is me goed bevallen.

  Ik zag dat er ook foto’s gemaakt zijn. Is het mogelijk die te verkrijgen?

  Mvg

  Luc Beerens (nr. 157)

  Beantwoorden
 5. R W.B.

  Waarom nu weer een belangrijke doorgaande weg afsluiten, er wordt al zoveel afgesloten in verband met werkzaamheden…..Ik gun iedereen zijn of haar pleziertje, maar houdt dan ook rekening met anderen.

  Beantwoorden
 6. Marco van Nek

  Er is dus een wegbeheerder die eerst vergunning voor de wedstrijd heeft verstrekt en vervolgens besluit op de wedstrijddag een deel van het parcours af te sluiten? Dat is niet erg fraai. Die wegwerkzaamheden hadden ook wel na de triatlon kunnen beginnen óf ze hadden jullie veel eerder op de hoogte moeten brengen. Nu zijn jullie als organisatie en wij als triatleten gedupeerd. Met dank aan de ambtenarij van gemeente/waterschap/provincie of welk overheidslichaam hier ook maar verantwoordelijk voor is.
  Marco van Nek

  Beantwoorden
 7. Andre

  Leuk, die foto’s van Hanneke. Een hele happening zo’n triathlon. M’n neef attendeerde mij op jullie triathlon en staat ook nog op de foto’s. Hij vroeg me volgend jaar ook mee te doen. Misschien doe ik dat ook wel. Wordt nog wel hard trainen. Misschien tot dan. In ieder geval veel succes met de organisatie. Groet, Andre

  Beantwoorden
 8. JRobbers

  Ik heb zojuist op de uitslagenpagina nog een link toegevoegd van 600+ foto’s, gemaakt door Hanneke Gouma. Als iemand een foto op origineel formaat wil hebben, stuur dan even een mailtje naar fotos@triathlonleiderdorp.nl. Ook als je zelf nog foto’s hebt en die wil delen is dat het adres!

  Groet,
  Jeroen

  Beantwoorden
 9. Danny

  Hoihoi,

  Bij deze wil ik de organisatie en de vrijwilligers bedanken.
  Het was een leuke triathlon, op een paar kleine dingen na, zoals slecht wegdek en de drukte op het ‘fietsparcours’, maar verder heb ik wel genoten van het landschap e.d.

  Groeten Danny

  Beantwoorden
 10. Frank

  Organisatie bedankt voor het topevenement. Ik had nog nooit mee gedaan aan een triathlon maar ben gelijk besmet. Nu maar serieus zwemles gaan volgen;-) Ook de vrijwilligers bedankt. Respect!!

  Zijn er nog meer foto’s? Ik had nummer 181!

  Grüsse

  Beantwoorden
 11. Marco

  Bedankt voor dit schitterende evenement.
  Als het weer niet zo mooi was geweest had jullie aanstekelijk enthousiasme er evengoed iets bijzonder moois van gemaakt.

  Marco

  Beantwoorden
 12. Frank van Baarle

  Hallo,

  Allereerst de complimenten aan de organisatie en alle vrijwilligers! Was een topdag!

  Staan er nog meer foto’s online? Ik heb onderweg heel wat fotograven gezien. Mijn nummer was 181.

  Grüsse

  Beantwoorden
 13. Sjaak Sinke

  Wederom de tijdwaarneming gedaan in de triatlon van Leiderdorp. Leuk evenement waarvoor ik wel al om 5 uur in de morgen dien te vertrekken vanuit Koudekerke. Mijn assistenten hebben weer prima werk gedaan. Jammer dat een aantal atleten hun startnummer zodanig verstoppen dat ze bij de wissel zwemmen-fietsen en fietsen-lopen niet te lezen waren, vandaar wat open plekken de uitslag. Een felicitatie aan de organisatie die alles weer goed op de rails had. Misschien kunnen volgende keer iemand aanstellen om de uitslagen te kopieeren. Ik heb meestal een kopieermachine voorhanden. Deelnemers blijven dan ook nog wat langer om de uitslag te bestuderen en eventueel onvolkomenheden te melden

  Beantwoorden
 14. ruud

  bedankt organisatie, vrijwilligers en iedereen die ons aanmoedigde en natuurlijk de rots in de branding: speaker Teun de Reede de onverwoestbare……. ik voelde me bevoorrecht om mee te mogen doen…… tot volgend jaar….

  Beantwoorden
 15. Arco Slinger

  Hallo,

  Organisatie en vrijwilligers bedankt voor een mooie triathlon. Klein minpuntje vond ik het slechte wegdek in Roelofarendsveen en vlak voor je weer een nieuwe ronde in ging verder top. Mooi weer erbij.
  Ik zag verschillende fotografen langs het parcours. 1 ervan staat al in het gasten boek maar weten jullie (Of iemand anders) wie de ander zijn en waar ik foto’s van de triathlon kan vinden?

  Groet Arco

  Beantwoorden
 16. Vincent

  Een mooie wedstijd gehad. Ook heel prettig was de mogelijkheid om na de wedstrijd gemasseerd te worden. Dank aan alle masseurs!

  Beantwoorden
 17. Peter Korzelius

  Beste mensen,
  Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de organisatie van de triatlon. Jullie hebben het prima gedaan. complimenten ook voor alle vrijwilligers.. Het was mooi weer, dus heerlijke sportieve dag gehad in Leiderdorp.
  Vriendelijke groet,
  Peter

  Beantwoorden
 18. Richard van Leeuwen

  Beste organisatie,

  Een lange tijd van voorbereiden, en dan gaat het morgen weer beginnen! Bij voorbaat dank voor al jullie werk, waarbij vele sportievelingen weer de mogelijkheid krijgen zich uit te leven.

  Veel succes morgen,
  Richard

  PS: Wachten jullie met het opruimen van het parc ferme totdat ik ook gefinisht ben…?

  Beantwoorden
 19. TriathlonLeiderdorp

  Hoi Martin,

  Een wetsuit is een wetsuit. Uiteraard is de een beter geschikt om mee te zwemmen dan de ander. Gisteravond zelf nog even gezwommen. Temperatuur viel me alles mee, er was ook iemand zonder wetsuit en die vond het goed te doen. Ik hoop dat je hier iets mee kan.

  Tot zondag!
  Groet,
  Jeroen

  Beantwoorden
 20. Martin Tetteroo

  Goedemorgen!

  Is er op deze mooie website ook te vinden hoe warm/ koud het water op dit moment is? of een voorspelling ivm met de kleding.

  Bedankt voor de reactie!
  Mvg Martin.T

  Beantwoorden
  • Martin

   Goedemorgen,

   Als aanvullende vraag van de hierbovenstaande:
   Ik ben in bezit van een volledig wetsuit van een materiaal van ca. 3 mm (gebruik ik om te surven) mag ik en kan ik hiermee zwemmen? of moet ik hiervoor een speciaal pak met bepaalde voorwaarden voor aanshaffen?

   Groet,
   Martin

   Beantwoorden
   • Martin

    Goedemorgen,

    Kan ik ergens op deze mooie website vinden wat de temperatuur van het water is? of een voorspelling hiervan, ivm met de kleding.

    Als aanvullende vraag van de hierbovenstaande:
    Ik ben in bezit van een volledig wetsuit van een materiaal van ca. 3 mm (gebruik ik om te surven) mag ik en kan ik hiermee zwemmen? of moet ik hiervoor een speciaal pak met bepaalde voorwaarden voor aanshaffen?

    Groet,
    Martin

    Beantwoorden
 21. Hans

  Hallo Jeroen. Even een vraag over de “Trio’s”. Ik wil daar eventueel aan meedoen, maar heb een vraag over de samenstelling van het team. Is daar een minimum leeftijd aan gebonden?
  Mijn zoon is 17; mag hij ook meedoen?
  Wacht je antwoord even af.

  Vriendelijke groeten,

  Hans

  Beantwoorden
 22. Mandy

  Hallo,

  Starten de Trio’s gelijk met de olympische afstandzwemmers?
  En waar is het splitspunt precies?

  Groetjes en bedankt!

  Beantwoorden
  • TriathlonLeiderdorp

   Hoi Mandy,

   De Trio’s starten inderdaad tegelijk met de atleten die individueel op de Olympisch afstand starten. De route is voor beide groepen gelijk. De Trio’s volbrengen ieder afzonderlijk hun afstand en wisselen in de wisselzone naar de volgende atleet. Als er nog vragen zijn…

   Groet,
   Jeroen

   Beantwoorden
  • TriathlonLeiderdorp

   Hoi Ido,

   Dat klopt. Daar wordt nog druk aan gewerkt. Ik heb nu even snel de uitslagen van vorig jaar online gezet. De pagina is nog niet zoals we dat voor ogen hebben, helaas! Mocht je uitslagen van andere jaren zoeken, laat het even weten.

   Groet,
   Jeroen

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

 • (wordt niet gepubliceerd)