Testen voor Toegang bij de Baanderij Triathlon Leiderdorp!

Voor deelname aan de Triathlon Leiderdorp geldt dat deelname alleen mogelijk is met ‘Testen voor Toegang’. Dit houdt in dat je alleen kan deelnemen indien je:

  • Negatief getest bent. (Let op, bij aankomst op de wedstrijdlocatie mag deze test niet ouder zijn dan 24 uur. Je hoeft dus niet je starttijd als referentie voor die 24 uur te gebruiken, tijdstip van aankomst op de wedstrijdlocatie geldt!)
  • Volledig gevaccineerd bent.
  • Hersteld bent na een eerdere besmetting.

Bij toegang tot het wedstrijdterrein moet je dit aantonen met een QR-code uit de CoronaCheck app. Alle informatie en regels over ‘Testen voor Toegang’ en het maken van een test afspraak vind je op testenvoortoegang.org. Zorg ervoor dat je tijdig de QR-code genereert in de CoronaCheck app, want zonder QR-code is deelname helaas niet mogelijk.

Let op, alleen een negatieve test via een ‘Testen voor  Toegang’ locatie is geldig. Andere negatieve coronatesten kunnen niet in de CoronaCheck app geladen worden!

Geen publiek
Publiek is helaas niet welkom.
Voor coaches van Eredivisie teams en een begeleider van deelnemer NK Jeugd en of NK sprint geldt dat toegang tot de wedstrijdlocatie alleen mogelijk is na ‘Testen voor Toegang’.

Nog niet ingeschreven?
Inschrijven kan nog via NTBInschrijvingen.nl