NIEUWS!

De organisatie van de Baanderij Triathlon Leiderdorp ziet op dit moment voldoende reden om de jaarlijkse wedstrijd dit jaar door te laten gaan!
Met een wedstrijd datum van 22 augustus is de verwachting dat de beperkende corona maatregelen voldoende zijn opgeheven om een normale wedstrijd mogelijk te maken.

Voor de meeste triatleten in Nederland geldt dat ze sinds oktober 2019 geen wedstrijden meer hebben kunnen doen.  Als organisatie voelen we dan ook de verantwoordelijkheid om wedstrijd deelname weer mogelijk te maken, maar dit willen we wel veilig en verantwoord aanbieden. Met het routeplan van de overheid en de verwachte vaccinatiegraad in Nederland hebben we na overleg met de Nederlandse triatlonbond en de lokale autoriteiten besloten de organisatie op te starten en te zorgen dat we er klaar voor zijn om een mooie wedstrijd neer te zetten!

 

Op 22 augustus a.s. zullen er wedstrijden over verschillende afstanden gehouden worden.

Startend met de 1/3 triathlon over de afstanden 1300m zwemmen, 60km fietsen en 15km lopen. Gevolgd door de standaard afstand: 1500m – 40km – 10km en afsluitend met de korte sprint afstand: 750m – 20km – 10km

De locatie is wederom de parkeerplaats en naastgelegen weg op de Zijldijk bij de Baanderij in Leiderdorp.

Inschrijven kan vanaf nu via NTBInschrijvingen.nl  Zeer binnenkort zal ook de website triathlonleiderdorp.nl up-to-date zijn met alle wedstrijd informatie.