Let op!

Voor de Teamcompetities zijn een aantal zaken anders geregeld dan voor de reguliere wedstrijd.

Hier ga je de informatie vinden

Voor het goed verlopen van de wedstrijddag wordt het volgende tijdschema gehanteerd

07:00 Algemene Parkeer locatie’s open
07:00 Wedstrijdsecretariaat open
10:00 Locatie Teamtenten open
10:30 Start registratie 1e divisie (bij Loopcentrum Rijnland )
10:00 Parkeerplaats LOI open voor Teamcompetities
10:30 Wisselzone 1e divisie dames open
11:15 Sluiting registratie 1e divisie dames
11:30 Briefing 1e divisie dames
12:45 Start dames (stayer sprint 750 meter – 20 km – 5 km)
12:00 Wisselzone 1e divisie heren open
12:45 Sluiting registratie 1e divisie heren
13:00 Briefing 1e divisie heren
14:15 Start heren (stayer sprint 750 meter – 20 km – 5 km)
15:30 Einde Wedstrijd
16:30 Einde bewaking wisselzone 1e divisie

Melden bij het wedstrijdsecretariaat

Bij aankomst wordt de teamcaptain verzocht zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat is gevestigd bij Loopcentrum Rijnland op de Rietschans 72. Als je met de auto komt parkeer dan eerst je auto. Het Loopcentrum Rijnland ligt tegen over de toegang naar het wedstrijdterrein.

Voor een snelle en soepele aanmelding zijn de volgende punten van belang:

  • Laat de teamcaptain het team aanmelden bij het wedstrijd secretariaat.
  • Print alle licenties van de teamleden bij elkaar op 1 A4 (Team kan alvast de Teamtent plaatsten ( toegang op vertoon van Licentie/startnummer)
  • Na controle van de licenties ontvangt u een envelop met de startnummer stickervellen en decals met de startnummers voor het team. Controleer deze voor het verlaten van het wedstrijdsecretariaat.
  • Als er een of meerdere teamleden gewijzigd moeten worden ten opzichte van de vooraanmelding moet daar per atleet een wijzigingsformulier voor ingevuld worden. dit kan tot uiterlijk 90 minuten voor de start. Het is niet toegestaan te starten onder het startnummer van iemand anders.
  • Bij de ingang van het wisselzone worden uw fiets en fietshelm door NTB-juryleden gekeurd. Zorg dat de jury uw helm kan controleren door de helm al op het hoofd te hebben en vast te maken. Let op het mededelingenbord voor wijzigingen en de watertemperatuur (in verband met het dragen van een wetsuit).
  • Uw wedstrijdbenodigdheden kunt u in een krat bij uw fiets in de wisselzone achterlaten. U dient zelf voor een krat te zorgen. (Zie regelementen van de teamcompetities voor de regels ). Alles dat u niet nodig heeft tijdens de wedstrijd kan afgeven worden bij het tassen depot.
  • De Teamcaptain wordt een uur voor de start verwacht bij de captainsbriefing. De locatie voor de briefing is tussen de bikecheck-in en dames wisselzone
  • U dient uiterlijk een kwartier voor uw starttijd aanwezig te zijn bij het water voor de start procedure. De starttijden worden exact aangehouden.