Vanaf 7:00 uur is het secretariaat geopend, deze is gevestigd naast het wedstrijdterrein voor de winkel van Loopcentrum Rijnland op de Rietschans 72.

  • De deelnemers(sters) dienen zich hier uiterlijk 30 minuten voor hun zwemstart te melden.
  • Je ontvangt een genummerde envelop met startnummer(s), indien van toepassing de chip voor de elektronische tijd waarneming en een badmuts.
    De genummerde sticker corresponderend met uw startnummer dien je op de fiets en helm te plakken i.v.m. de bewaking van je fiets.
  • N.T.B. leden opgelet!
    De N.T.B. leden dienen bij melding op het wedstrijdsecretariaat de atleten licentie met pasfoto te tonen. Bij het ontbreken hiervan dient men een daglicentie aan te schaffen.

TIJDREGISTRATIE

Informatie over de te gebruiken chips en tijdregistratie volgt later

WATER TEMPERATUUR EN WETSUIT GEBRUIK

De water temperatuur waarop de beslissing voor de wedstrijd wordt gemaakt wordt gemeten uiterlijk om 7:30 uur voor de 1/3-, Standaard- en Sprintafstand en om 12:00 uur voor de  Teamcompetitie series. Deze temperatuur wordt gepubliceerd bij het inschrijfbureau en de ingang van de wisselzone.

De volgende regels zijn van toepassing op het gebruik van een wetsuit bij een watertemperatuur van:

Zwemafstand Verboden boven Verplicht onder
tot en met 1500 m 21,9 ⁰C 15,9 ⁰C

WISSELZONE

Op vertoon van je startnummer kun je de fiets plaatsen in de bewaakte wisselzone. Zorg ervoor de stickers op je fiets en helm zijn geplakt en dat je helm op het hoofd geplaatst is. Je plaats in de wisselzonde is genummerd en correspondeert met het startnummer. Om 14:30 uur wordt de bewaking van de wisselzone opgeheven. Wanneer je je fiets gaat plaatsen of ophalen, hinder dan niet de deelnemers die nog in de wedstrijd zijn. Volg hiervoor altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op. Tijdens de wedstrijd geld er eenrichtingsverkeer in de wisselzone, vervolg uw weg in de juiste richting (zie pijlen op plattegrond) Na afloop kun je op vertoon van je startnummer je fiets weer meenemen uit de wisselzone.

Deelnemers aan de Sprint en Standaard afstand mogen hun tassen bij de fiets plaatsen op een manier dat het geen hinder oplevert voor andere deelnemers. Neem daarom alleen het meest noodzakelijke mee naar de wedstrijd..

Voor de 1/3 afstand zullen er kratjes staan. De spullen die je tijdens de wedstrijd nodig hebt moeten in het krat geplaatst worden. Alleen je loopschoenen mogen ervoor staan. Tassen met overige spullen kan je bij het tassendepot afgeven.