Vanaf 6:30 uur is het secretariaat geopend, deze is gevestigd naast het wedstrijdterrein in de winkel van Van Gils Footcare op de Rietschans 72.
Deelname alleen mogelijk is met ‘Testen voor Toegang’. Dit houdt in dat je alleen kan deelnemen indien je:

  • Negatief getest bent. (Let op, bij aankomst op de wedstrijdlocatie mag deze test niet ouder zijn dan 24 uur. Je hoeft dus niet je starttijd als referentie voor die 24 uur te gebruiken, tijdstip van aankomst op de wedstrijdlocatie geldt!)
  • Volledig gevaccineerd bent.
  • Hersteld bent na een eerdere besmetting.

Bij toegang tot het wedstrijdterrein moet je dit aantonen met een QR-code uit de CoronaCheck app. Alle informatie en regels over ‘Testen voor Toegang’ en het maken van een test afspraak vind je op testenvoortoegang.org. Zorg ervoor dat je tijdig de QR-code genereert in de CoronaCheck app, want zonder QR-code is deelname helaas niet mogelijk.

Let op, alleen een negatieve test via een ‘Testen voor  Toegang’ locatie is geldig. Andere negatieve coronatesten kunnen niet in de CoronaCheck app geladen worden!

We wijzen de deelnemers er op om voldoende afstand in acht te nemen bij het registratie proces.

  • De deelnemers(sters) dienen zich hier uiterlijk 30 minuten voor hun zwemstart te melden.
  • Je ontvangt een genummerde envelop met startnummer(s), indien van toepassing de chip voor de elektronische tijd waarneming en een badmuts.
    De genummerde sticker corresponderend met uw startnummer dien je op de fiets en helm te plakken i.v.m. de bewaking van je fiets.
  • N.T.B. leden opgelet!
    De N.T.B. leden dienen bij melding op het wedstrijdsecretariaat de atleten licentie met pasfoto te tonen. Bij het ontbreken hiervan dient men een daglicentie aan te schaffen.

TIJDREGISTRATIE

Bij deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van het groene Mylaps chip concept. Indien je in bezit bent van een gele of groene chip dien je bij de voorinschrijving uw chipnummer op te geven. Wanneer je geen nummer hebt opgegeven dan ontvang je op de wedstrijddag een groene chip waar €6,– voor in rekening is gebracht bij de inschrijving (hier wordt geen restitutie op gegeven als later dan bij inschrijving wel een chip nummer bekend is). Deze chip is dan je eigendom en je kunt deze bij iedere wedstrijd gebruiken als er met Mylaps wordt gewerkt. Zie ook http://nl.mylaps.com/chips/

WATER TEMPERATUUR EN WETSUIT GEBRUIK

De water temperatuur waarop de beslissing voor de wedstrijd wordt gemaakt wordt gemeten uiterlijk om 7:00 uur voor de 1/3-, Olympische- en Sprintafstand en OD en om 12 uur voor de NK en Eredivisie series. Deze temperatuur wordt gepubliceerd bij het inschrijfburo en de ingang van de wisselzone.

De volgende regels zijn van toepassing op het gebruik van een wetsuit bij een watertemperatuur van:

Zwemafstand Verboden boven Verplicht onder
tot en met 1500 m 21,9 ⁰C 15,9 ⁰C

WISSELZONE

Op vertoon van je startnummer kun je de fiets plaatsen in de bewaakte wisselzone. Zorg ervoor de stickers op je fiets en helm zijn geplakt en dat je helm op het hoofd geplaatst is. Je plaats in de wisselzonde is genummerd en correspondeert met het startnummer. Om 14:30 uur wordt de bewaking van de wisselzone opgeheven. Wanneer je je fiets gaat plaatsen of ophalen, hinder dan niet de deelnemers die nog in de wedstrijd zijn. Volg hiervoor altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op. Tijdens de wedstrijd geld er eenrichtingsverkeer in de wisselzone, vervolg uw weg in de juiste richting (zie pijlen op plattegrond) Na afloop kun je op vertoon van je startnummer je fiets weer meenemen uit de wisselzone.

In verband met de COVID-19 regels zal er geen tassen depot beschikbaar zijn. Al je persoonlijke spullen zal je bij je fiets moeten bewaren op een manier dat het geen hinder oplevert voor andere deelnemers. Neem daarom alleen het meest noodzakelijke mee naar de wedstrijd..

Voor de 1/3 afstand zullen er kratjes staan. Al jouw spullen moeten in het krat geplaatst worden. Alleen je loopschoenen mogen ervoor staan.