Vanaf 6:30 uur is het secretariaat geopend, deze is gevestigd naast het wedstrijdterrein in de winkel van Van Gils Footcare op de Rietschans 72. De deelnemers(sters) dienen zich hier uiterlijk 30 minuten voor hun zwemstart te melden. Je ontvangt een genummerde envelop met startnummer(s), indien van toepassing de chip voor de elektronische tijd waarneming en een badmuts. De genummerde sticker corresponderend met uw startnummer dien je op de fiets en helm te plakken i.v.m. de bewaking van je fiets.

N.T.B. leden opgelet!
De N.T.B. leden dienen bij melding op het wedstrijdsecretariaat de atleten licentie met pasfoto te tonen. Bij het ontbreken hiervan dient men een daglicentie aan te schaffen.

TIJDREGISTRATIE

Bij deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van het groene Mylaps chip concept. Indien je in bezit bent van een gele of groene chip dien je bij de voorinschrijving uw chipnummer op te geven. Wanneer je geen nummer hebt opgegeven dan ontvang je op de wedstrijddag een groene chip waar €6,– voor in rekening is gebracht bij de inschrijving (hier wordt geen restitutie op gegeven als later dan bij inschrijving wel een chip nummer bekend is). Deze chip is dan je eigendom en je kunt deze bij iedere wedstrijd gebruiken als er met Mylaps wordt gewerkt. Zie ook http://nl.mylaps.com/chips/

WATER TEMPERATUUR EN WETSUIT GEBRUIK

De water temperatuur waarop de beslissing voor de wedstrijd wordt gemaakt wordt gemeten uiterlijk om 7:00 uur voor de 1/3-, Olympische- en Sprintafstand en OD en om 12 uur voor de Eredivisie. Deze temperatuur wordt gepubliceerd bij het inschrijfburo en de ingang van de wisselzone.

De volgende regels zijn van toepassing op het gebruik van een wetsuit bij een watertemperatuur van:

Zwemafstand Verboden boven Verplicht onder
tot en met 1500 m 21,9 ⁰C 15,9 ⁰C

WISSELZONE

Op vertoon van je startnummer kun je de fiets plaatsen in de bewaakte wisselzone. Zorg ervoor de stickers op je fiets en helm zijn geplakt en dat je helm op het hoofd geplaatst is. Je plaats in de wisselzonde is genummerd en correspondeert met het startnummer. Om 14:30 uur wordt de bewaking van de wisselzone opgeheven. Wanneer je je fiets gaat plaatsen of ophalen, hinder dan niet de deelnemers die nog in de wedstrijd zijn. Volg hiervoor altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op. Tijdens de wedstrijd geld er eenrichtingsverkeer in de wisselzone, vervolg uw weg in de juiste richting (zie pijlen op plattegrond) Na afloop kun je op vertoon van je startnummer je fiets weer meenemen uit de wisselzone.

 

Tassen zijn bij de fiets toegestaan mits ze geen hinder voor andere atleten vormen. Daarnaast is er in de wisselzone vlak na de controle bij de ingang een afgeschermd gebied waar de tassen achtergelaten kunnen worden. Dit is alleen voor deelnemers bereikbaar.