roelof

Inschrijven
Leuk als je wilt inschrijven!  Dat kan via deze link: inschrijven!

Deelname aan de triathlon van Leiderdorp staat open voor alle atleten. Atleten zonder licentie betalen een daglicentie. Deelnemers aan de Sprint-afstand met een aspirantlicentie hoeven geen daglicentie te betalen. Let op: bij een basislicentie is alsnog een daglicentie nodig. U dient bij aanmelding op de wedstrijddag uw geldige NTB-wedstrijdlicentie, voorzien van pasfoto, te tonen. Atleten zonder licentie tonen een ander geldig legitimatiebewijs.
Deelname geschiedt voor eigen risico.

Wil je je afstand wijzigen?
Dit kan tot 5 augustus 2024 en gaat als volgt: je schrijft je in voor de nieuwe afstand en betaalt opnieuw inschrijfgeld voor die afstand. Vervolgens stuur je een mailtje naar de info@triathlonbond.nl of naar info@triathlonleiderdorp.nl en geef je aan dat je van afstand gewisseld bent en welke afstand je wilt annuleren. De NTB zorgt voor eventuele terugbetaling van het inschrijfgeld van de geannuleerde afstand minus administratiekosten, zijnde 10% van het inschrijfgeld plus € 0,45 iDealkosten afgerond naar boven op hele of halve Euro’s.

Voorbeeld: je hebt voor je geannuleerde inschrijving € 45,- betaald, dan zijn de administratiekosten
€ 4,50 plus € 0,45 = € 4,95 en dit wordt afgerond naar € 5,00.
In de komende maanden zullen we op de website en via social media meer informatie over de wedstrijd bekend maken.

Annuleren?
Kun je na je inschrijving onverhoopt toch niet meedoen? Dan kun je je deelname annuleren via het systeem van de NTB. Of je recht hebt op terugbetaling van je inschrijfgeld kun je hier lezen: download-organisaties-annuleringsregeling-inschrijfgeld.pdf (triathlonbond.nl).
Ook als je geen recht meer hebt op terugbetaling willen we je toch vragen je deelname te annuleren als je niet meedoet, zodat andere mensen gebruik kunnen maken van je startplek.