Swimrun Leiderdorp

29 september 2022

UITSLAG! Klik hier uitslag-2022

En hier de Foto’s

 

Locatie: Vereniging IJssport Leiderdorp, Boomgaardlaan 18, 2351 CR Leiderdorp
Start: 18:00 uur
Aanmelden vanaf 17:15 uur

Durf jij een uitdagende zwemloop aan? De totale afstand bedraagt ruim 7 km.  Dit is verdeeld over 6x zwemmen en 7x lopen. Het zwemmen is een kwart van de totale afstand. Zie het kaartje hieronder voor de verdeling. Het is aan te raden om vooraf goed naar het kaartje te kijken. Je ontdekt dan wat je kunt verwachten en waar je ongeveer heen moet. Onderweg word je door de vrijwilligers de juiste kant op gewezen. Rond 19:30 uur gaat de zon onder en verwachten we dat iedereen weer terug op de skeelerbaan is.

Het is verplicht te zwemmen met een badmuts en veiligheidsboei (SafeSwimmer) en te lopen met schoenen aan. Die badmuts krijg je van ons, het zwembrilletje dien je zelf mee te nemen. Het gebruik van een wetsuit is optioneel. De start- en finishtijd wordt genoteerd. Die lijst zullen we na de wedstrijd op deze pagina zetten.

Voor de duidelijkheid: Dit is een Swimrun dus paddle’s en pull buoy zijn toegestaan zolang je ze maar de hele race meeneemt

We zijn te gast bij Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) en kunnen gebruik maken van hun kleedkamers en douches. Het aanmelden voor de wedstrijd is in de kantine. Na afloop kan nog even nagepraat worden en is de bar open. Bij het aanmelden krijg je je badmuts en een consumptiebon. Je startnummer wordt met stift op je arm of hand worden geschreven.

Het is de eerste keer dat we dit organiseren. We zijn dus ook wel benieuwd hoe alles zal lopen. We hebben er vooral heel veel zin in. Hopelijk jullie ook!

Inschrijven doe je via  Inschrijven.nl 

Wil je er wel bij zijn, maar niet als deelnemer? Dat kan! We zoeken nog vrijwilligers. Alle vrijwilligers krijgen uiteraard ook een drankje achteraf.
Aanmelden daarvoor kan via deze link. Dank!

Heb je nog vragen na over deze Swimrun mail dan naar: swimrun071@gmail.com

Safeswimmer is verplicht, onderstaande Safeswimmers zijn met 10% korting te koop voor de start bij de stand van TriSport Van den Hoorn. Reserveren kan via Swimrun071@gmail.com om zeker te zijn dat deze beschikbaar is.

(klik op het plaatje voor meer informatie)

Orca Safety buoy pocket orange

orca-swimrun-boei
Prijs €69,-

Orca Standaard

orca-standaard
Prijs €45,-

Zone3 standaard

zone3-standaard
Prijs: €45,-

Zone3 Light

zone3-light
Prijs: €32,-

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

triathlon